Мусака с ориз и риба
Необходими продукти
- • 300 г сварена или задушена риба
- • 250 г ориз
- • 200 г сметана
- • 3 бр. яйца
- • 1 с.л. соев сос
- • сол
- • черен пипер
- • прясно мляко
- • брашно
- • масло
Начин на приготвяне
Почистената риба се нарязва на малки парчета. Смесва се със сметаната и се овкусява. Ориза се сварява и към него се прибавя соевия сос. В намаслена тавичка се слага пласт ориз, пласт риба и така до свършване на продуктите. От разбитите яйца, млякото, и малко брашно се прави заливка и се заливат продуктите в тавата. Мусаката се запича докато заливката придобие златиста коричка.
Рецептата е добавена от desislava76 на 2 Март 2009 г.
Източник: кулинар
Източник: кулинар
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
Няма коментари
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.